Maximaliseer uw coachingpotentieel
met de sterke-puntencursussen van Gallup

Iedereen heeft een coach nodig om hem/haar te helpen zich volledig te ontwikkelen en zijn/haar sterke punten toe te passen.

Als een sterke-puntencoach kunt u mensen helpen elke dag te doen waar ze het best in zijn om de kwaliteit van hun leven zowel op de werkvloer als privé te verbeteren.

We hebben een volledig curriculum samengesteld voor sterke-puntencoaching om mensen zoals u op te leiden en te trainen om andere mensen te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Tijdens deze intensieve cursussen leert u de bewezen strategieën voor ontwikkeling op basis van sterke punten en wordt u voorbereid om een Gallup-gecertificeerde sterke-puntencoach te worden.

Twee routes om een Gallup-gecertificeerd sterke-puntencoach te worden

Succesvolle sterke-puntencoaching
Coachen op individuele prestaties
Managers en teams coachen

Elk 2 dagen

of

Versnelde
sterke-puntencoaching

4,5 dag

Wilt u meer informatie over sterke-puntencoaching?
Vul het formulier op deze pagina in of blader naar de lijst met cursussen hieronder.

Blader door onze cursussen:

 • Versnelde cursus sterke-puntencoaching (cursus van 4,5 dag) Intensieve combinatie van onze tweedaagse cursussen en de snelste manier om een Gallup-gecertificeerde sterke-puntencoach te worden.
  Bekijk cursusdetails
 • Cursus succesvolle sterke-puntencoaching (cursus van 2 dagen)
  Basiscursus sterke-puntencoaching, inclusief de vier kerncoachinggesprekken. Bekijk cursusdetails
 • Coaching op individuele prestaties (tweedaagse cursus)
  Geavanceerde coaching waarmee individuen worden begeleid om beter te presteren, inclusief het thema dynamica - training en gesprekken. Bekijk cursusdetails
 • Managers en teams coachen (tweedaagse cursus)
  Gerichte technieken voor het coachen van teams en hun leidinggevenden, inclusief verschillende gesprekken voor het coachen van individuen en groepen. Bekijk cursusdetails
 • Coaching ondernemerstalenten (tweedaagse cursus)
  Training om mensen te coachen op hoe ze hun ondernemingstalenten kunnen identificeren en ontwikkelen. Bekijk cursusdetails
Meer informatie over sterke-puntencoaching:
Vereist

Hartelijk bedankt voor uw interesse in de cursussen voor sterke-puntencoaching van Gallup. Een Gallup-medewerker reageert binnen één werkdag op uw vraag.

Cursussen sterke-puntencoaching

Versnelde sterke-puntencoaching

Deze geavanceerde cursus combineert de instructie en informatiebronnen van alle coachingcursussen in een intensieve sessie van 4,5 dag. U krijgt diepgaande inzichten in hoe u uw cliënten kunt helpen te reageren op uitdagingen, werken met anderen, hun doelen bereiken en hun aanleg en kwetsbaarheden.

Deze cursus is de eerste stap om Gallup-gecertificeerd sterke-puntencoach te worden!
Lees meer over het Gallup-certificeringsprogramma voor sterke-puntencoaches.

Deelnemers krijgen twee baanbrekende coachingkits (geen extra kosten): de Coachingstarterskit voor sterke punten en de Coachingmanagers- en teamskit (ter waarde van USD 990). Deze cursus omvat tevens individuele coachingsessies met de professionele sterke-puntencoaches van Gallup.

Tijdens deze cursus leert u het volgende:

 • Uw grootste talenten toepassen in uw functie als coach en uw sterke punten integreren om een effectievere coach te worden.
 • Uw cliënten helpen inzicht te krijgen in hun talenten en ze leren hoe ze deze kunnen gebruiken om resultaten te realiseren en hun doelen te bereiken.
 • Anderen adviseren over hoe ze hindernissen, zwakke punten en kwetsbaarheden kunnen overwinnen.
 • Uw cliënten meer leren over hoe ze sterke punten kunnen gebruiken om hun relaties te transformeren.
 • Individuen helpen hun unieke sterke punten te begrijpen in de context van die van anderen.
 • Managers de technieken geven om ontwikkeling op basis van sterke punten in te zetten om specifieke problemen en uitdagingen in verband met het team aan te pakken.
 • Teams leren hun unieke talenten te ontdekken, ontwikkelen en gebruiken voor meer betrokkenheid en productiviteit van het team.