Word een top sterke-puntencoach met Gallup-certificering

De sterke-puntencoaches van Gallup hebben een certificeringsprogramma ontwikkeld dat garandeert dat u volledig gekwalificeerd bent om coaching op basis van sterke punten te geven aan individuen, teams en managers. Gallup-gecertificeerde sterke-puntencoaches belichamen vaardigheid in coaching op basis van sterke punten. Door toetreding tot deze groep coaches, onderscheidt u zichzelf van andere coaches en krijgt u de vaardigheden, het zelfvertrouwen en de elitestatus die u nodig hebt om iemand te coachen.

Als gecertificeerd coach, hebt u bovendien het voorrecht om gebruik te maken van onze gids met gecertificeerde coaches om uzelf te onder de aandacht te brengen bij iedereen die gebruikmaakt van het Gallup Strengths Center. Mis deze unieke kans niet en leg contact met miljoenen potentiële klanten over de hele wereld.

 

Neem contact met ons op over de Gallup-certificering van sterke-puntencoaches

Een vertegenwoordiger van Gallup beantwoordt graag al uw vragen over Gallup-gecertificeerd sterke-puntencoach worden.

Vereist

Hartelijk bedankt voor uw interesse in het certificeringsprogramma voor coaches van Gallup. Een Gallup-medewerker reageert binnen één werkdag op uw vraag.

 

Volg deze stappen om een
Gallup-gecertificeerd sterke-puntencoach te worden:

1.Woon de drie tweedaagse coachingcursussen bij of de cursus Versnelde sterke-puntencoaching (4,5 dag). Bekijk onze lijst met cursussen voor meer informatie.

2.Vul een certificeringsaanvraag in en geef details over uw opleiding, werkervaring en de focus van uw carrière.

3.Doe een meerkeuzetoets om uw begrip van en vaardigheid in het cursusmateriaal te laten zien.

4.Gebruik de kennis en het materiaal van de cursus om ten minste zes personen te coachen en laat hen uw coachingvaardigheden beoordelen aan de hand van het coachingevaluatiesysteem van Gallup.

De certificering is geldig voor twee jaar waarna u uw certificering kunt vernieuwen. Om dit te doen, dient u een onlinecursus van drie uur bij te wonen en uw vaardigheden in en kennis van de ontwikkeling van sterke punten op te frissen.

Indien u interesse hebt en graag een Gallup-gecertificeerd sterke-puntencoach wilt worden, kunt u contact met ons opnemen via certification@gallup.com.