Hoe kan ik het e-book op mijn computer lezen?

Gallup adviseert de gratis Kindle-leesapp van Amazon om het e-book op uw computer te lezen. Hiervoor moet u de app installeren en het e-book in de bibliotheek plaatsen.

  1. Ga naar de pagina met de Kindle-leesapps van Amazon om de app te downloaden en te installeren.
  2. Open de app en meld u aan met uw Amazon-account.

OPMERKING: U kunt het e-book ook lezen zonder u aan te melden met een Amazon-account. Als u zich niet wilt aanmelden met een Amazon-account, sluit u het venster Kindle registreren.

  1. Klik in het bovenste menu op ""Extra"" en selecteer vervolgens ""Opties"". Hierdoor wordt het venster ""Opties"" geopend.
  2. Klik op ""Inhoud"" aan de linkerkant van het venster ""Opties"". Nu wordt de lokale map van de Kindle-app op uw computer weergegeven, waarin u het MOBI-bestand van uw e-book moet zetten.
  3. Download het MOBI-bestand van uw e-book naar de computer en kopieer het naar de map die is aangeduid in de vorige stap.
  4. Sluit het venster ""Opties"" van de Kindle-app en druk vervolgens op F5 op het toetsenbord om uw bibliotheek te vernieuwen. Uw e-book verschijnt in het gedeelte ""Gedownloade items"" van uw bibliotheek.

OPMERKING: Als u niet in de app bent aangemeld met uw Amazon-account, moet u de app opnieuw opstarten om de bibliotheek te vernieuwen.

  1. Dubbelklik op uw e-book om het te lezen.

Nu het e-book in de bibliotheek van de Amazon Kindle-app staat, hoeft u alleen maar de app te openen om het e-book te lezen.