Ontdek uw ondernemingstalenten met Builder Profile 10TM

Ondernemers spelen een cruciale rol in economische groei en ontwikkeling. Een van de belangrijkste bijdragen die ondernemers leveren, is het creëren van welvaart voor zichzelf, hun bedrijven, hun medewerkers en hun steden. Ze creëren welvaart door hun talent te gebruiken en een idee om te zetten in een klant.

Gallup heeft topondernemers onderzocht om meer inzicht te krijgen in hoe ze succesvolle bedrijven starten, handhaven en uitbreiden. Dit onderzoek heeft Gallup geholpen de 10 talenten van zeer succesvolle ondernemers te definiëren.

Gallup heeft op basis van de CliftonStrengths-assessment de Builder Profile 10-assessment opgezet om mensen te helpen hun ondernemingstalenten te ontdekken en ontwikkelen.

KOOP TOEGANGSCODES VOOR BUILDER PROFILE 10
Uw prijs
$0.00
Builder Profile 10-assessment

De webgebaseerde assessment van Gallup meet het talent dat een persoon heeft voor het starten of uitbreiden van een bedrijf. Inzicht in ondernemerstalent is ook nuttig voor personen die niet van plan zijn een bedrijf te starten. Studenten kunnen bijvoorbeeld ondernemingstalent toepassen op het volgen van hoger onderwijs of in hun verkozen beroep.

Builder Profile 10-rapport

Zodra een persoon de assessment voltooit, ontvangt hij of zij een rapport met daarin zijn of haar unieke talentenprofiel voor ondernemerschap. Het rapport laat ook zien welke van de tien talenten dominant, bijdragend of ondersteunend zijn voor die persoon.

Individuen kunnen de resultaten gebruiken om hun talent om een bedrijf op te bouwen te ontwikkelen tot sterke punten waarmee ze succes kunnen bereiken op ondernemersgebied.